Handige beauty weetjes

Make-up, beauty weetjes, wie houdt er niet van? Hoe zat het ook al weer om ervoor te zorgen dat er geen knik in je haren komt door een elastiek? Wil je weten hoe het zit met de beauty-weetjes, lees dan verder.

1. Wil je geen knik in je haren door een elastiek? Gebruik dan een plastic elastiek, zoals de invisibobble.

2. Het is verstandig om de haartjes boven je wenkbrauw niet te epileren. Dit kan je wenkbrauwen ernstig uit model halen.

3. Is een wenkbrauw potlood te heftig voor je wenkbrauwen? Je kunt dan bruintinten oogschaduw gebruiken. Hiermee kleur je je wenkbrauwen subtiel in.

4. Door de waterlijn met een nude- of witte potlood in te kleuren, creëer je grotere ogen.

5. Wanneer je een tweede laag mascara wil aanbrengen, doe dan eerst wat poeder op je wimpers. De poeder zorgt ervoor dat je wimpers gaan scheiden, waardoor je voorkomt dat je wimpers aan elkaar gaan klonteren.

6. Vind je dat je een grote neus hebt en wil je het liever verbergen? Je kunt dan wat foundation op je neusvleugels smeren die een tint donkerder is dan je eigen foundation. Doordat je schaduwen creëert, lijkt je neus kleiner.

7. Is je huid droog? Prak een avocado. Smeer het vervolgens op je gezicht en laat het een kwartiertje in trekken. Daarna kun je het met lauw water afspoelen. Het resultaat? Een mooi zachte huid.

8. Wanneer je een masker gaat gebruiken uit een verpakking die je niet kunt sluiten, is het goed om het pakje geheel op te smeren. Wanneer je de helft wil bewaren, dan heb je kans dat er bacteriën bijkomen.

9. Wil je je parfum langer laten zitten, smeer dan eerst vaseline op de plaats waar je parfum op doet.

Plaats een reactie